Avtalsbevakning

Avtalsbevakning är en webbaserad lösning för hantering av alla företagets avtal. När avtalen är inlagda sköter Avtalsbevakning automatiskt bevakningen av förfallodatum och skickar i god tid ut ett mail när det är dags att agera.

Du lägger in ett avtal med bevakning i Avtalsbevakning på under en minut och får total kontroll både på alla avtal samt kostnaden för avtalen genom Avtalsbevaknings tydliga kostnadskalkyl.

Avtalsbevakning automatiserar manuella arbetsrutiner för att över tiden ge dig full kontroll över företagets avtalshantering. Med enkla sökfunktioner och filtreringar hittar du snabbt det avtal du letar efter och slipper krångla med pärmar och arkivskåp.

Det viktiga är inte att få full kontroll direkt på dag ett. Avtalsbevakning hjälper er att effektivisera och förenkla arbetssätt för att bibehålla samma struktur oavsett vem som använder tjänster och ska hantera avtalen så att ni över tiden får fullständig kontroll.

ShowYourPics

Det enklaste och bästa sättet att snabbt visa upp dina bilder för omvärlden, dina vänner och din familj.

Andra fototjänster vill dela dina bilder till allt och alla. Visst går det att göra album privata, men det dröjer inte länge innan du inte vet vem som har vilken länk eller lösenord som hör till albumen.

ShowYourPics är lösningen. Tagga dina album, bjud in dina vänner och tagga dem. Album som har samma taggar som en användare visas.

Enkelt! Säkert! Hanterbart!

Familjejournal Online

Samla information om din familj på ett och samma ställe. Håll koll på vaccinationer, längd, vikt, huvudmått och fotmått.

Konsulttjänster

Jag erbjuder konsulttjänster inom IT. Främst inom support (installation, uppgradering, kom igång hjälp, mm), utredningsarbete, affärsutveckling och projektledning.

Min förmåga att utreda befintliga webbaserade lösningar och affärssystem för att hitta förbättringar och utvecklingsmöjligheter samt lösningar på problem gör att jag kan hjälpa er vidare på kortare tid och därmed minimera kostnader.